Кошик
303 відгуків
Додати відгук
Кошик
Інтернет-магазин "Прянощі світу"
0 (800) 33-80-62
+380 (95) 425-73-41
Паприка червона різана, вага.
  • Паприка червона різана, вага., фото 3
  • Паприка червона різана, вага., фото 4

Паприка червона різана, вага.

380 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 00038
0 (800) 33-80-62
многоканальный
  • +380 (95) 425-73-41
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Паприка червона різана, вага.Паприка червона різана, вага.
380 ₴/кг
В наявності
0 (800) 33-80-62
многоканальный
  • +380 (95) 425-73-41
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Склад: різаний висушений червоний болгарський перець. Фракція 6*6 см.

 

Часто використовувана пряність, що прийшла до нас із болгарської та угорської кухонь. Батьківщиною є Центральна Америка. Власне, солодкою вона стала після «переїзду». Через інший клімат. І якщо уточнити, то паприка — не солодкий, а слабо слабо-жгучий перець. Багато в чому гострота залежить від пропорції вмісту насіння та шкірки висушеного перцю. 

 

У кулінарії: Різана паприка під час термооброблення надає страві аромат. Менше ― колір. Ми пропонуємо червону паприку нарізану шматочками по 9-10 мм. У сушеному вигляді шматочки трохи згорнуті, у блюді розкриваються. Спектр застосування обширений: перші страви, всілякі варіанти рагу, сате.  Застосовується в консервації.

Один з основних компонентів багатьох сумішей прянощів. Добре підходить для декоративних сумішей, що прикрашають страви з птиці та м'яса.

 

Особливості: У цій пряності міститься цукор. Тому підсмажувати не варто. Найкраще тушить. Тоді не відбудеться карамелізації.

 

 

Порада для продавців. Якщо покупець просить червоний перець, поцікавтеся, гострий або солодкий. Часто люди плутають ці продукти. Наприклад, називають паприку просто «червоним перцем». І з ентузіазмом підфарбовують борщ перцем чилі. Потім можуть принести на пробу продавцю).

Саме цю фракцію продукту важко підробити. Занадто великі шматочки. На відміну від дрібніших шматочків.

 

Норма витрати: Додаючи паприку в страву, не гарячіться. Спочатку спробуйте на смак. Рідко, але буває пікантність. Якщо ми прозирнули висушене насіння над нормою)) В цілому, обмежень за нормою витрати немає. 

 

Під час термооброблення аромат відчуєте навіть використовуючи столову ложку на п'ятилітрову каструлю.

 

Країна вирощування: Китай

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основні
Країна виробникКитай
Тип спеційПаприка
Вага1000 г
СкладПелюстки червоної солодкої паприки
Користувальницькі характеристики
УпаковкаТранспортувальний zip-пакет
СпеціїПаприка
Тип фракціїрізані/кусочками
Вага товару1000 г
  • Ціна: 380 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner