Просто куркума. 100% перемелений корінь.
![](https://images.prom.ua/2717866335_2717866335.jpg?PIMAGE_ID=2717866335)
![](https://images.prom.ua/2717866512_2717866512.jpg?PIMAGE_ID=2717866512)
![](https://images.prom.ua/2717866870_2717866870.jpg?PIMAGE_ID=2717866870)
![](https://images.prom.ua/2717867049_2717867049.jpg?PIMAGE_ID=2717867049)
У звичному для нас вигляді, куркума являє собою порошок висушених коренів рослини. Культується як пряність і лікарський засіб. Основна активна речовина — куркумін.
У продукті можуть проводитися ледь помітні червонуваті ввімкнення у формі точок. Це нормально, позаяк корінь за структурою не однорідний і деякі волокна мають насиченіший колір.
Зберігайте курку в щільно закритій ємності. Обов'язково в закритому від сонячних променів місці.
У кулінарії: Незамінні компонент багатьох страв східної кухні. Наприклад, плова. Використовується як натуральний природний барвник. Надає стравам жовто-жовтогарячий відтінок. Наприклад, під час випікання пасок додавання до тісто куркуми дає прекрасний результат. Не виражений смак. Тому перевищення дозування не таке критичне для кулінарного результату.
Для здоров'я: Чудовий природний антибіотик. З медичною метою куркуму використовують споконвіку століть у багатьох культурах світу. Полоскання горла у разі запалень, оброблення ран та багато іншого. Куркумін є основою великої кількості лікарських препаратів. З цієї причини куркуму часто купують люди практикуючі не медикаментозні методи профілактики здоров'я. Вони цінують якість і часто повертаються за покупкою, стаючи постійними покупцями.
Вживання куркуми не рекомендується у разі сечокам'яної хвороби.
В оптових продажах: На вітрині магазину куркума привертає увагу яскравим жовтогарячим кольором і, поряд з паприкою й імбиром, "оживляє" лінійку товару. В асортиментному ряду — одна з основних позицій моно сортів.
Особливості: У процесі приготування їжі прекрасно забарвлює руки, обличчя та інші частини тіла недосвідченого кулінара. Будьте обережні! Використовуйте ложку.
Дозування: Під час використання з профілактичною метою важливе дозування. Бажано, не більш ніж чверті чайної ложки на людину на добу. Поготів, ще раз повторимося, це чистий мелений корінь.
Основні | |
---|---|
Виробник | Прянощі світу |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Куркума |
Вага | 80 г |
Склад | Корінь куркуми. Без барвників, підсилювачів та консервантів |
Користувальницькі характеристики | |
Країна произростания | Індія |
ТУ | 10.8-2764608795-001:2017 |
Спеції | Куркума |
Вага товару | 80 г |
Тип фракції | мелені/дроблені |
- Ціна: 90 ₴