Гвоздика "Пряности мира", 70 г.
115 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 00564
- +380 (95) 425-73-41
Бутони гвоздики. Вони ж — висушені бруньки (бутони) гвоздичного дерева.
Пряність з досить вираженим ароматом. Також у гвоздики пекучий смак.
У кулінарії: Більшою частиною використовується в маринадах і консервуванні. Також у поєднанні з іншими порівняно міцними спеціями входить до складу сумішей для випічки та напоїв. У поєднанні з чорним перцем гарна для страв із жирного м'яса та м'ясних супів. Часто гвоздики додають у сирні десерти.
Найкраще поєднується з кардамоном, чорним перцем, бодяном, корицею, імбиром.
Для здоров'я: Прекрасне глистогонне засіб. Освіжає дихання й діє як м'який анестетик у разі зубного болю. У цьому разі бутон гвоздики потрібно розкушувати та тримати поруч із зубом, що болює. Автора тексту ця властивість гвоздики одного разу чудово виручила. Є думка, що пряність буває корисна чоловікам за певних складнощів. Для цього знавці рекомендують жувати 2-3 бутони щодня. Але на наш погляд, з цією міцною пряністю потрібно дотримуватися помірно. Людям із гастритами та виразками вживати її протипоказано.
У продажах: Середній попит. Пік у сезон консервації.
Особливості: Жгучий смак і чітко окреслений аромат. Краще купувати загалом і перемелювати самостійно.
Дозування: 2-3 г. на 10 л. маринаду, 2-4 бутони — у десерти, у рідкі страви — не більш ніж 3 бруньки на літр. Додавати гвоздику в гарячі страви краще за 3-4 хвилини до готовності. Інакше залетиться аромат.
Основні | |
---|---|
Виробник | Прянощі світу |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Гвоздика |
Вага | 70 г |
Склад | Плоди гвоздикового дерева |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пластикова банка |
Якісне посвідчення | В наявності |
ТУ | 10.8-2764608795-001:2017 |
Спеції | Гвоздика |
Вага товару | 70 г |
Тип фракції | Суцільні |
- Ціна: 115 ₴