Базилік сушений
У кулінарії: Одна з найбільш застосовуваних у кулінарії пряних трав. Використовується в приготуванні супів, паштетів,маринадів. За допомогою базиліка ароматизують соління, салати та навіть чай. Наприклад, додавши до зеленого чаю підлог чайні ложки базиліка Ви отримаєте дуже цікавий напій. У м'ясних стравах пряність добре себе проявляє в стравах із яловичини, свійської птиці, баранини. Загалом застосовують базилік всюди.
У продажах: Одна з найпопулярніших пряних трав. Лідер продажів у лінійці моно сортів.
Особливості: Чудово поєднується з більшістю прянощів. Це кріп, петрушка, орегано, майоран, сушені овочі, розмарин, коріандр, фенугрек, цибуля, часник.
Дозування: На смак. Трава має м'який пряний ароматом і "переборщити" можна, але складно.
Основні | |
---|---|
Виробник | Прянощі світу |
Країна виробник | Україна |
Склад | Сушений базилік |
Вага | 30 г |
Користувальницькі характеристики | |
Тара | Политиэленовая плівка, по 5 шт. |
Якісне посвідчення | В наявності |
ТУ | 10.8-2764608795-001:2017 |
Країна походження | Індонезія |
Спеції | Базилік |
Упаковка | Крафт-пакет |
Вага товару | 30 г |
Тип фракції | різані/кусочками |
- Ціна: 20 ₴