Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Дуже ароматна запашна трава. Виражений аромат ментолу. Вирізняється пекучим смаком.
Найзвичніше використання м'яти в кулінарії — у складі різних трав'яних чаїв. Пити ці чаї краще на ніч, тому що м'ята вважається чудовим заспокійливим. Також м'ята є одним із компонентів "Прованських трав". Її додають до різних страв. Але, більшою частиною, англійською та французькою кухонь. І в невеликих кількостях, позаяк ця запашна трава дуже міцна й ароматна.
М'ята є "Офіціальною" лікарською рослиною. Например, на основе мята изготовлен Валидол. Входить до складу багатьох медичних препаратів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Єгипет |
Тип спецій | М'ята |
Вага | 100 г |
Ціна за 1 кг | 180 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Транспортувальний zip-пакет |
Спеції | М'ята |
Тип фракції | різані/кусочками |
Вага товару | 1 г |
- Ціна: 18 ₴/100 г