Паприка зелена різана (6*6), на вагу
45 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Код: 01013
- +380 (95) 425-73-41
Склад: різаний висушений зений болгарський перець. Фракція 6*6 см.
Часто використовувана пряність, що прийшла до нас із болгарської та угорської кухонь. Батьківщиною є Центральна Америка. Власне, солодкою вона стала після «переїзду». Через інший клімат. І якщо уточнити, то паприка — не солодкий, а слабо слабо-жгучий перець. Багато в чому гострота залежить від пропорції вмісту насіння та шкірки висушеного перцю.
У кулінарії: Різана паприка під час термооброблення надає страві аромат. Менше ― колір. Ми пропонуємо червону паприку нарізані шматочками по 9-10 мм. У сушеному вигляді шматочки трохи згорнуті, у блюді розкриваються. Спектр застосування обширений: перші страви, всілякі варіанти рагу, сате. Застосовується в консервації.
Один з основних компонентів багатьох сумішей прянощів. Добре підходить для декоративних сумішей, що прикрашають страви з птиці та м'яса.
Особливості: У цій пряності міститься цукор. Тому підсмажувати не варто. Найкраще тушить. Тоді не відбудеться карамелізації.
Саме цю фракцію продукту важко підробити. Занадто великі шматочки. На відміну від дрібніших шматочків.
Норма витрати: Додаючи паприку в страву, не гарячіться. Спочатку спробуйте на смак. Рідко, але буває пікантність. Якщо ми прозирнули висушене насіння над нормою)) В цілому, обмежень за нормою витрати немає.
Під час термооброблення аромат відчуєте навіть використовуючи столову ложку на п'ятилітрову каструлю.
Країна вирощування: Китай
.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Паприка |
Вага | 100 г |
Склад | Пелюстки червоної солодкої паприки |
Ціна за 1 кг | 450 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Транспортувальний zip-пакет |
Спеції | Паприка |
Тип фракції | різані/кусочками |
Вага товару | 1 г |
- Ціна: 45 ₴/100 г