Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Альтернативна назва: чабриця (болгарський варіант)
Рекомендуємо додавати сушений чабер у страви з бобових — горох, квасоль, сочевиця. Він допомагає уникнути сумнівного задоволення від побічного ефекту під час вживання цих чудових продуктів. Ефекту пов'язаного з травленням. Завдяки цій особливості чабер часто називають "бобовою травою".
Часто застосовується під час виготовлення різних соусів. Особливо для м'яса та риби. Можна й потрібно додавати в ці страви як окрему приправу.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Єгипет |
Вага | 100 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Транспортувальний zip-пакет |
Тип фракції | різані/кусочками |
Вага товару | 1 г |
Спеції | Чабер |
- Ціна: 30 ₴/100 г