Кардамон "Пряности мира", 30 г.
150 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 00401
- +380 (95) 425-73-41
Насіння зеленого кардамону.
Одна з найвідоміших прянощів. Один із візуальних символів прянощів. Недарма на більшості тематичних картинок зображені зерна цієї спеції з сусідкою з корицею, бодяном і мускатним горіхом. Власне, у кулінарії вони теж чудово поєднуються.
Кардамон має дивовижний, на наш погляд, насичений, злегка терпким, пряним ароматом. Во вкусе перемішуються нотки камфори, евкаліпта, лимонника и чуть муската.
Купувати кардамон краще загалом. У насінні він краще зберігає свої властивості. Якщо ж вирішите придбати мелений, обов'язково вибирайте якісне паковання.Перед вживанням насіння, зелені коробочки, можна розчавити. Вміщені в них плоди, маленькі насіння, стель у ступці або перемолоти. Також можете перемолоти ціле зелене насіння цілком. У цьому разі аромат буде менш вираженим.
У кулінарії: У традиціях нашої кухні кардамон частіше додають у напої ― кава та чай. Крім того, він прекрасно підходить для випікання. Особливо для пряників. Прекрасно поєднується з м'ясом. Хоча про це знають не багато шанувальників. Набравшись використовувати кардамон із м'ясними стравами, Ви істотно збагатите свій кулінарний досвід. Можна злегка підсмажити кардамон і жувати перед їдою. Це вживання дуже підвищує апетит. Старий індійський рецепт. Пузо наїсть буде набагато простіше)
Для здоров'я: Дуже корисний для серцевого м'яза та шлунково-кишкового тракту. Власне, у каві кардамон додають саме завдяки позитивному впливу на серце та часткової нейтралізації впливу кофеїну. Вважається чудовим тоніком і афродизіаком. За певної сили самовгасання ― творить дива. Чудово освіжає подих. Вранці, після веселого вечора, буває незамінний. Гарний у разі застуд, спільно з імбиром, бодяном і куркумою
У продажах: Високий попит у спеціалізованих магазинах. Рівні цілорічні продажі. Водночас цінник вторинний. Покупці звертають увагу на якість, знаючи, що пряність одна з найдорожчих.
Особливості: Надлишок кардамону приглушує аромат і смак страви. Приглушує запах м'якших прянощів. Водночас чудово поєднується з імбиром, гвоздикою, мускатом, корицею, бодяном.
Дозування: Рекомендуємо не більш ніж чверті чайної ложки на 1 кг продукту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Прянощі світу |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Кардамон |
Склад | Насіння зеленого кардамону |
Користувальницькі характеристики | |
Тара | Политиэленовая плівка, по 5 шт. |
Якісне посвідчення | В наявності |
ТУ | 10.8-2764608795-001:2017 |
Країна походження | Індія |
Спеції | Кардамон |
Упаковка | Крафт-пакет |
Вага товару | 30 г |
Вага | 30 |
- Ціна: 150 ₴