Склад: перемелений макухи
Загалом, ця пряність має дуже виразний, пекучий смак. Аромат гвоздики не переплутаєш ні з яким іншим.
У цій спеції ще багато відмітних особливостей. Одна з них — дуже трудомісткий помел. Ефірні олії мають виражені властивості. У чистому вигляді мелена гвоздика роз'їдає звичайне харчове паковання для спецій. Олії швидко відлітаються після відкривання тари.
Позаяк гвоздика, надійніша за її олію, активно використовуються в парфумерній, фармацевтичній та харчовій промисловості, то залишається велика кількість макухи цієї спеції. Він також має властивості цілих плодів, але набагато менше. Що для кулінарних цілей є швидше перевагою. Аромат у меленої гвоздики теж досить міцний.
Використовується пекарями, виробниками напоїв.
З медичною метою, звичайно, краще використовувати цілі бутони рослини.
Основні | |
---|---|
Виробник | Прянощі світу |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Гвоздика |
Склад | Мелений макуха гвоздики |
Користувальницькі характеристики | |
Спеції | Гвоздика |
Упаковка | Транспортувальний zip-пакет |
Вага товару | 1000 г |
Тип фракції | мелені/дроблені |
- Ціна: 600 ₴/кг