Універсальні приправи
Базилік, чабер, чебрець, шавлія і багато інші назви запашних трав стали для нас досить звичними словами. Їх згадують у телевізійних кулінарних та медичних передачах, інтернет-рецептах і їх, просто, частіше починають використовувати оточуючі нас люди. Це здорово! Тому, що з допомогою цих трав з'являється можливість зробити кулінарію багатше і різноманітніше.
Особенностью некоторых трав является их большая или меньшая совместимость с тем или иным блюдом. Например, такие травы как петрушка, базилик и укроп подходят к огромному количеству блюд. А шалфей, розмарин, эстрагон ― далеко не к каждому. В этом есть и своя прелесть. Иногда, по неопытности, рождаются шедевры! Ну, а иногда, понимаешь что не мешало бы поэкспериментировать по другому. Мы знаем, что это, в первую очередь, вопрос опыта, любознательности и сноровки. И смотреть на стеллаж со специями в магазине, скоро, мы будем с куда более осмысленным лицом ). Учимся дальше.
У той же час, є перевірені часом і народами рецепти сумішей різних трав. Спочатку вони народжувалися як регіональні (наприклад,італійські чи французькі пряні трави). Потім стали відомі у всьому світі. Використовують їх як шеф-кухаря так і звичайні кулінари.
Звичайно, ті ж італійські трави бувають досить різноманітними за рецептурою. Їх, взагалі, готують зі своїми фишечками в кожній італійській родині. Так само як борщ в українській. Але, базові, основні компоненти, що становлять основу смаку і аромату, частіше, однакові.
Ось і ми пішли второваною дорогою. І представляємо загальновідомі суміші трав і овочів у своєму виконанні. Якщо по чесному, частина з них выпытана у досвідчених професіоналів і ретельно записана. Але, про це ж ніхто не знає...
Дещо склали самі. Особливо з овочами. Наприклад, такі як "Літня", "Весняна" або "Оригінальна". Овочі, так само як і трави, підносять цікаві сюрпризи при термообробці. Часто їх аромат перевершує запах свіжих овочів.
Для продавців важливо знати що всесезонними лідерами продажів є "Прованські траы" (друга назва "Французькі пряні трави") і "Італійські трави. На початковому етапі вони приносять левову частку продажів за рахунок популярності. Через два ― три місяці до них, по обороту, підтягується інший асортимент. За рахунок распробовавших любителів.
-
00874
-
006810 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
000590 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
006390 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
000270 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
001600 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
006790 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
007980 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
000860 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
006930 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
001040 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
000760 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
001350 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
001580 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
001930 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
004210 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
003870 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
002170 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
007430 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
007490 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
002200 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
006400 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41
-
000850 (800) 33-80-62многоканальный
- +380 (95) 425-73-41